11/24/09

salam

salam..tukar layout lagi..jangan hati tertukar udah. Kang payah lak..Hari Raya haji semakin mendekati..hanya tinggal lagi 2 hari untuk umat Islam menyambutnya..sekejap saja masa berlalu..masa berlalu dengan pantas..tak terkejar rasanya..perjalanan ke Pahang kemudian ke Melaka..kemudian ke KL..balik semula ke kampung halaman..kebelakangan ini asyik disibukkan dengan hal keluarga..apa kan daya..
For d first time in my life....filem 2012 menjadi pilihan..bersama cu n sorang cousin...melihat kehebatan mereka menafsir Al Quran mengikut imiginasi mereka..benar atau tidak?? perlu untuk difikirkan..apa yang pasti Kiamat itu semestinya Akan Terjadi..
Filem yang menelan belanja hampir 200 juta Dolar...Agenda Yahudi dalam mempengaruhi Umat Islam..
Perkara yang perlu untuk difikirkan bersama. Lets Think About Dat.. Persoalannya bukanlah bila akan berlaku Hari Kiamat kerana ia merupakan Rahsia Allah. Persoalannya adakah kita bersedia untuk menghadapinya. Kerana ia akan berlaku bila2 saja..tak perlu menunggu 2012..besok,lusa minggu depan, bulan depan atau tahun depan bila2 saja boleh berlaku. Sudah bersediakah kita menghadapinya??? Tepuk dada tanyalah Iman..jika hati masih rindukan dunia bagaimana mungkin untuk menghadapi hari kiamat yang sangat dasyat..Subhanallah

Sudah bersediakah Kita??

Namun sudah tentu filem ini bukanlah suatu yang sia-sia bagi mereka. Pasti ada perkara yang berselindung di sebalik Filem ini..anda boleh mendapatkan maklumat lanjut dari :

1. http://rijal82.blogspot.com

Selamat berfikir..jangan menonton saja tanpa berfikir. Setiap adegan pasti ada perkara yang terselindung di sebaliknya..

No comments: